BTW, Douane en Accijns Advies

Ondernemingen veranderen voortdurend, net als de BTW-regels. De BTW is in de verschillende delen van uw organisatie ingebed. De moeilijkheid is vaak om de BTW regels op een heldere en eenvoudige wijze te vertalen naar de bedrijfsprocessen van uw onderneming en ervoor te zorgen dat een advies niet in een la in uw bureau verdwijnt, maar daadwerkelijk kan worden gebruikt en gecommuniceerd binnen uw organisatie.

"Been there, done that."

Er zijn niet veel indirecte belastingadviseurs die dat kunnen zeggen. Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring als adviseur en als 'in-house' Indirect Tax Director met wereldwijde verantwoordelijkheid voor alle indirecte belastingen bij verschillende multinationals, kan ik u snel en vakkundig adviseren op het gebied van BTW, douane en accijnzen. Door de praktische ervaring ben ik in staat u te voorzien met het advies dat uw bedrijf echt nodig heeft, en direct kan gebruiken.

De belangrijkste gebieden van expertise zijn internationale transacties, supply chain reorganisaties en implementaties van en veranderingen in ERP-systemen. Maar ook voor dagelijkse vragen over BTW, douane of accijnzen is een snel en pragmatische antwoord beschikbaar.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Onafhankelijk - Geen belangenverstrekkeling met accountants of juristen
  • Gespecialiseerd - Alleen omzetbelasting, douane en accijnzen
  • Persoonlijk - Direct contact met de specialist, geen wisselende adviseurs of junior belastingadviseurs
  • Kwaliteit - Vaktechnisch correct, maar ook practisch toepasbaar en efficient
  • Simpel - De naam van de website zegt al genoeg: geen lange memo's met verschillende opties en vakjargon, maar een advies dat u begrijpt en ook verder in uw organisatie kunt uitleggen en uitwerken

En een bijkomend voordeel is dat het uurtarief u ook erg mee zal vallen.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: info@simplyvat.nl en ik neem zo spoedig mogelijkcontact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw: Adviesabonnement

Niets is zo vervelend om achteraf een onverwachte factuur te ontvangen. Of extra budget te moeten vragen voor een second opinion. En u wilt graag snel antwoord op uw vraag, zonder eerst een nieuwe overeenkomst, engagement letter of fee quote te moeten accepteren.

Daarom is het nu mogelijk om bij SimplyVAT.nl een adviesabonnement af te sluiten. Daarin spreken we een vast tarief af voor een vast aantal advies uren. U kunt contact opnemen wanneer u dat wilt en u krijgt meteen antwoord, op de manier die u wilt. Zonder administratieve poespas.

Snel advies zonder gedoe!

Sowieso is een kennismakings-afspraak gratis. En ook als u geen abonnement wilt, maar wel een voordelig uurtarief voor een goed, praktisch en direct toepasbaar advies, neem dan contact met mij op voor een afspraak via info@simplyvat.nl